O nama

Nismo od onih koji će za sebe napisati da smo najbolji, najpovoljniji i slično, jednostavno ono što možemo da napišemo je da o nama najbolje govore poslovi koje smo obavili i koje obavljamo.
Pre svega striktno se vodimo politikom poslovanja da poštujemo sve dogovore i rokove i da usluge obavljamo po povoljnim cenama.

Odvoz šuta o namaServis za odvoz šuta Vitez trans je prijavljena firma i podrazumeva se da poslujemo legalno i u skladu sa zakonom.

Naše radno vreme za obavljanje usluga je 00-24h sedam dana u nedelji izuzetak su veliki praznici. Sve poslove koje obavljamo van okvira uobičajenog radnog vremena od 8h do 17h naplaćujemo od 20 do 80% više zavisno od vaših zahteva i vremena obavljanja.

Pored odvoza šuta i ostalog otpada vršimo sve vrste drumskog prevoza tereta kada je u pitanju kombi prevoz i kamionski prevoz. Za minimalne količine robe koristimo pikap prevoz. Što se tiče kamionskog prevoza posedujemo kamione sa različitim nadogradnja, kao što su kiper prevoz, prevoz kamionima sandučarima, utovar/ istovar kamion sa dizalicom, kamion sa kašikom za utovar šuta.

Stupite sa nama u kontakt i dobićete partnera za budućnost koji poštuje sve dogovore i rokove, i neguje povoljne cene odvoza šuta i ostalih usluga.

error: Content is protected !!