Kamionski prevoz

Kamionski prevoz

Kamionski prevoz u našoj delatnosti obuhvata sledeće oblasti: kiper prevoz, kamionski prevoz popularni prevoz sandučarom i kamion sa dizalicom. Za manje količine robe u ponudi imamo prevoz vozilima do 2500kg popularni kombi prevoz. Kamionski prevoz kao i sve usluge koje obavljamo vršimo uz poštovanje svih dogovora i rokova. Posedujemo kamione raznih nosivosti, nadogradnji i spremni smo da odgovorimo svim Vašim zahtevima. Konkretno samu uslugu kada je reč o angažmanu gde se spominje kamionski prevoz obavljamo 00-24h a vreme za pozive informacije i rezervacije je 08-18h. Prednosti gde se kamionski prevoz najviše ističe su te zbog samih gabarita i nosivosti i automatski veće količine robe koja se može prevesti.

Kamionski prevoz i sfere primene

  • Prevoz robe i tereta gde se kamionski prevoz najviše angažuje
  • Kamionski prevoz i kamion sa rampom
  • Selidbe Beograd gde u kamion stane i trosoban stan za razliku od kombi prevoza gde je to dosta manje
  • Dovoz i prevoz svih vrsta rasutih tereta, a za to je zaslušan kiper prevoz
  • Dostava građevinskog materijala i kompletna usluga sa istovarom
  • Odvoz šuta sa adrese bilo da je u rasutom stanju ili u džakovima

Kamionski prevoz BeogradKamionski prevoz i angažovanje u odvoženju šuta

Kao što smo već i napisali ovo je možda i najzastupljenija oblast kamionskog prevoza jer Beograd sam po sebi iz dana u dan samo raste i logična je potreba za čišćenjem gradilišta i samo odvoženje šuta postaje onda svakodnevnica. Za odvoz šuta koristimo kiper prevoz ako se utovar obavlja ručno ili uz pomoć mašina za utovar. Svoju najzanimljiviju primenu ima u utovaru šuta gde se koristi kamion sa dizalicom koji može po jednoj turi natovariti 5 kubika šuta. Posedujemo kamione od 4 do 5 kubika u koji staje između 80 i 100 džakova šuta.

Sam kamionski prevoz tada dobije posebnu ulogu i zaokruži se kompletna usluga od utovara šuta, prevoz do deponije i kipovanje na deponiji, sve na jednom mestu. Vozač kamiona je osoba osoba koja za odvoz šuta i sam utovar šuta drži sve konce u svojim rukama i upravlja kako kamionom tako i sa dizalicom za utovar šuta. Mane za kamionski prevoz su te što su vozila ograničena što se tiče kretanja po gradu i nije dozvoljeno 00-24h kretati se nekim putevima. Karika koja spaja sve industrije na svetu je upravo kamionski prevoz i u slučaju da on stane u roku od 5 dana na celoj zemaljskoj kugli nastao bi opšti kolaps jer bi onaj najbitniji kanal transporta bio obustavljen.

Za sve informacije savete i rezervacije za kamionski prevoz, slobodno nas kontaktirajte bilo to preko maila ili telefona i dobićete prave informacije iz prve ruke.

error: Content is protected !!