Kamion sa dizalicom

Kamion sa dizalicom je usluga koja je veoma korisna za razne poslove počev od odvoza šuta gde se na dizalicu montira kašika i sa njom se vrši utovar šuta u kamion koji se posle vozi na deponiju. Svoju primenu kamion sa dizalicom ima sve do raznih poslova za utovar istovar, kao i za razne asistenicije u montiranju raznih objekata i slično. Kamion sa dizalicom najviše klijenti angažuju za grad  Beograd jer sam grad kao glavni grad u Srbiji ima trenutno najviše gradilišta i uopšteno dešavanja kada su građevinski radovi u pitanju.

Kamion sa dizalicom

 

Kamion sa dizalicom i proces angažovanja

Kada se radi o angažovanju gde glavnu ulogu ima kamion sa dizalicom priča kreće sa vašim kontaktom. Odmah na startu je potrebno da nam kažete koja je lokacija gde se angažuje kamion sa kranom i šta bi trebao da bude njegov deo posla. Posle svih dobijenih informacija imamo uvid u to koje tačno vozilo angažovati kada je kamionski prevoz u pitanju i koju nadogradnju. Samo obavljanje posla funkcioniše tako što se naš kamion sa dizalicom u dogovoreno vreme pojavi na lokaciji i posao može da krene.

Isključivo naš  vozač upravlja kamionom i radi sa dizalicom!

Posedujemo stručan kadar rukovodioca koji su osposobljeni za rad na ovakvim uređajima i jedino u takvim rukama kamion sa dizalicom pruža maksimalne performanse i posao se obavlja u najbržem mogućem roku. Kamion sa kranom možete angažovati i za utovar/ istovar vozila koja poseduju ceradu ili još manjih vozila koja se angažuju za kombi prevoz. Specifična a opet veoma tražena usluga gde se angažuje kamion sa dizalicom jeste za utovar istovar i prevoz kontejnera gde smo u mogućnosti da podižemo kontejnere težine do 5000kg.

Kamion sa dizalicom i utovar šuta sa kašikom

Kamion sa kranom

Konkretno naši kamioni najviše obavljaju utovar i odvoz šuta na teritoriji Beograda. Utovar šuta sa kašikom je usluga koja je najefikasnija i najbrža kada okolnosti to dozvoljavaju. Te okolnosti su takve da je bitno da se šut nalazi na gomili i da kamion sa dizalicom na koju je zakačena kašika ima mesta za manevrisanje. Takođe utovar i odvoz šuta može se obaviti samo kada kamion stane paralelno uz gomilu kako bi najlakše mogao da grabi šut. Kašika je u stanju da grabi komade i do 300kg težine što je ručno skoro pa nemoguće utovariti.

 

Kamion sa dizalicom ostale primene:

Mnogobrojne su mogućnosti i poslovi u kojima kamion sa kranom olakšava i završava razne poslove i neizbežni deo je svakog gradilišta. Sada ćemo Vam nabrojati neke od angažmana gde kamion sa dizalicom zlata vredi:

 • Utovar/istovar i prevoz razne robe i tereta bilo na paletama ili na svom postolju
 • Kamion sa dizalicom za angažovanje nameštanja konstrukcija za hale i ostale montažne objekte
 • Utovar, prevoz i istovar kontejnera
 • Utovar prevoz i istovar peleta
 • Nameštanje raznih repetitora
 • Kamion sa dizalicom za utovar i istovar raznih mašina i strojeva u mašinstvu i sličnim oblastima
 • Prevoz, utovar i istovar građevinskog materijala
 • Utovar i istovar mašina za štamparije
 • Transport strugova i CNC mašina gde je kamion sa kranom neizbežan segment

Kamion sa kranom cene usluga

Zavisano od vaših potreba i zahteva cene se formiraju za kamion sa kranom. Neke standardne cene za Beograd zavisno od kamiona se kreću ovako:

 • Dolazak kamiona od 40 do 100 evra
 • Radni sat dizalice se kreće od 50 do 120 evra
 • U slučaju gde se kamion sa dizalicom angažuje više od 6h dnevno dolazak kamiona je gratis
 • Na cenu takođe utiče koji teret se podiže jer nije isto podizati npr. kontejner za gvožđe i mašinu od 50000 evra, iz prostog razloga što na sve usluge dajemo garanciju
 • Plaćanje je moguće u kešu ili preko računa pre obavljanja posla potrebno je da izvršite uplatu
error: Content is protected !!