Čišćenje snega Beograd

ciscenje-snega

Čišćenje snega kada je Beograd u pitanju obavljamo kao i sve ostale usluge 00-24h sedam dana u nedelji i ono što je najbitnije od momenta poziva i dogovora može proći najviše 60 minuta i mašina je na licu mesta i kreće da obavlja čišćenje snega. Posedujemo veliko iskustvo u ovoj oblasti i naša zimska služba je spremna da odgovori svim izazovima sa kojima se susreće a sve u cilju čiste i prohodne površine koja se održava. Dosadašnja praksa je da sa svim klijentima potpišemo ugovor već na jesen najkasnije i tada na obostrano zadovoljstvo znamo da smo odgovorni za čišćenje snega date površine a vi da imate sigurnog partnera koji će sve površine održavati čistim i prohodnim.

Na usluge čišćenja snega dajemo garanciju da će biti obavljene po tačno utvrđenim pravilima i zahtevima koje potkrepimo sa ugovorom.

Čišćenje snega Beograd proces angažmana

Mi u Vitez transu imamo striktno određene smernice kako se svaki segment posla obavlja kada je u pitanju čišćenje snega a i sve ostale usluge koje obavljamo.

  • Prvi i osnovni korak je da stupimo u kontakt bilo to preko maila ili telefona a sve u cilju naše usluge pod nazivom čišćenje snega Beograd.
  • Tog momenta sa naše strane dobićete detaljan upit sa svim informacijama koje su nama bitne kako bismo dali adekvatnu ponudu za čišćenje snega.
  • Kada posedujemo sve informacije a podrazumevamo da su tačne šef naše zimske službe izlazi na lice mesta kako bi izvršio detaljan uvid, merenje i upis svih potrebnih parametara. 
  • Po uvidu sa lica mesta šaljemo Vam detaljnu ponudu za čišćenje snega koja sadrži sve potrebne informacije i detalje.
  • Ako dobijemo potvrdan odgovor obavezno je sklapanje ugovora koji pokrepljuje sve do sada napisano.

Čišćenje snega ne obračunavamo po satu!

ciscenje-snega-beogradZa sve ozbiljne klijente kojima je potrebno čišćenje snega insistiramo da potpišemo ugovor kako bismo mogli da planiramo svoje kapacitete i napravili raspored mehanizacije.

Potpisivanje ugovora jedino nije potrebno za klijente koji ne žele da imaju sigurnost za čišćenje snega Beograd i žele da nas angažuju po pozivu. U tom slučaju nismo u obavezi da izađemo na teren i izvršimo čišćenje snega iz prostog razloga što su nam na prvom mestu klijenti koji sa nama potpišu ugovor. Ugovor Vam je garancija i sigurnost da ćemo obavljati čišćenje snega sve dok površina ne bude čista. U slučaju bilo kakvog nepoštovanja ugovora sa naše strane spremni smo da snosimo penale i da nam za taj deo ne izvršite plaćanje.

Čišćenje snega u praksi i naše delovanje

Procedura je takva da naši zaposleni u zimskoj službi konstantno budu na vezi sa jednim čovekom koji je na licu mesta i on nam je najbitnija informacija sa terena i stanju i potrebi kada je čišćenje snega u pitanju. Onog momenta kada utvrdimo da je potrebno obaviti čišćenje naš rukovodilac se upućuje na teren, startuje mašinu i kreće čišćenje snega. Najviše može proći sat vremena da se otpočme sa čišćenjem snega koje najviše volimo da obavljamo noću a normalno ako to vremenski uslovi zahtevaju obavljamo i danju. Zavisno od vremenske prognoze praktikujemo u većini slučajeva pre početka padavina obaviti posipanje soli ili po zahtevu neke druge supstance kako bi obezbedili brže otapanje i olakšali samo čišćenje snega Beograd. Zavisno od trajanja padavina ako to uslovi zahtevaju na terenu smo i 24 sata konstantno obavljamo čišćenje i održavanje čistom površine koja je po ugovoru dogovorena.

Za površine do 3000 kvadrata koristimo mini traktor koji neverovatnom brzinom obavlja čišćenje snega a o njegovim gabaritima najbolje govori činjenica da bukvalno kombi prevoz može da izvrši transport ove mašine.

Za površine od 3000 do 10000 kvadrata čišćenje snega obavljamo pomoću mini utovarivača sa raonikom popularnim bobcat-om koji je jedan od najzahvalnijih vidova čišćenja snega zbog svoje širine raonika od 140 do 160 cm i svoje brzine. Bobcat je prepoznatljiva mašina po svojoj brzini i okretnosti i zaista je mašina koja je možemo slobodno reći omiljena u našoj zimskoj službi. Normalno bobcat obavlja čišćenje snega kao i guranja istog na površinu koja ne ugrožava saobraćaj a po potrebi vrši i utovar snega na kamion i odvoz snega za koji je zaslužan kamionski prevoz.

Površine preko 10000 kvadrata spadaju u veće i tada je čišćenje snega malo kompleksniji proces gde jedna mašina uglavnom nije dovoljna ako je cilj da se sneg što pre očisti. U ovakvim slučajevima jedan bobcat obavlja čišćenje a kamion sa raonikom prelazi najveće površine.

Po potrebi za površine gde mašine ne mogu da pristupe angažujemo radnu snagu koja će uz pomoć lopata i ostalih rekvizita izvršiti čišćenje snega u što kraćem roku.

Jako je bitno kome ćete poveriti čišćenje snega jer kada krenu snežne padavine tada nema povratka i onda se možete pripremiti jedino na gubitak i obustavljanje saobraćaja oko objekata gde se vrši čišćenje. Takođe naš savet je da ne tražite firmu koja čišćenje snega obavlja najjeftinije jer takvi obično zakažu i onda ste u problemu.

Za sva dodatna pitanja, predloge i sugestije stojimo Vam na raspolaganju, mi smo tu zbog vas.

Vaš Vitez trans, partner za sigurno čišćenje snega.

 

error: Content is protected !!